zondag 27 november 2011

Citroenkwarktaart...



Tussen het klussen door...
vandaag een citroenkwarktaart gemaakt.

Je weet wel, zo'n gemakkelijke uit een pakje :)
Hoef dus geen recept te plaatsen,
want dat staat gewoon op de doos...




Een nieuwe smaak van de fabrikant,
had hem laatst mogen proeven op een verjaardag,
en vond hem toch lekker!!!






Is echt een aanrader,
snel klaar en heerlijk fris van smaak.
Ondanks dat er 250 ml slagroom in zit,
heb je niet het gevoel dat je 2 kg aangekomen bent als je een paar stukjes op hebt.


Wel gevaarlijk dus ;)
****

P.S. Welkom aan de nieuwe volgers!!
en een fijne week nog.

Het is hier een beetje druk,
dus daarom reageer ik niet zoveel bij iedereen,
maar lees wel snel onder het eten door zoveel mogelijk jullie postjes,
komt weer wel goed, maar duurt nog een paar weekjes...


17 opmerkingen:

  1. Hmm ziet er heerlijk en mooi uit! Vind het nu zo'n gezellige tijd om van alles te proberen wat we zullen maken voor de Kerst.

    Groeten Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een smulpartij is dat geweest, ik mis wel wat stukjes op die schaal hoor:)))Ha, ha, lijkt me zo heerlijk die smaak ...Klus rustig door hoor!

    Fijne week,
    ♥Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er lekker uit! En prachtig op de foto gezet!
    Groetjes, Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. MMM ik zit te watertanden,ben dol op citroentaart.Wat een mooie schaal!!Fijne week
    Groetjes Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ohhh, wat ziet die er heerlijk uit!!!!Mijn buurvrouw maakt deze ook vaak en ze zijn inderdaad heerlijk...succes met het klusssen..
    Lieve groet....elly

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat ziet er heerlijk uit en op een prachtig taartplateau , lekker hoor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. prachtige foto's ...lijkt me heerlijk dus moet hem maar eens gaan proberen ...fijne week lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nog nooit gegeten, nog nooit gemaakt, nog nooit gezien zelfs. Maar blijkbaar heel lekker!
    Groetjes en fijne week,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hmmm, heerlijk! Ik heb hem al eens gemaakt. Aan de naturel versie kan je ook Bulgaarse yoghurt, of Optimel yoghurt/kwark toevoegen, wat je smaak ook mag zijn. Ook zeer verrassend!
    Van Optimel is er nu straciatella yoghurt met sinasappel en kaneel, die ga ik zeker nog uitproberen..

    Mooie foto's!
    Geniet van de laatste stukken;-)

    Fijne week!
    Liefs Helena

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lieve Marian,

    Ja, ja staat gewoon op de doos... Alleen, die doos vind je hier niet! Heb het opgegeven want ook kwark vind je lokaal nooit, alleen in de grote steden. Jammer maar waar. Vond het altijd een fris toetje.
    Liefs,

    Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Marian, wat leuk dat je bij mij gereageerd heb want nu heb ik jouw mooie blog ontdekt. Ik ga even naar je tuin kijken.
    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Marian ,
    wat een lekkere taart . Prachtige fotos .
    Groeten Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Marian ,leuk dat je een berichtje achter liet op mijn blog .Wat leuk is jou blog ook ik ga je volgen ok !
    Lieve gr...ida

    BeantwoordenVerwijderen
  14. MOOIE FOTO'S EN LEKKER SMULLEN BIJ JOUW!
    IK HEB HET OOK DRUK DUS HET GEEFT NIET.
    IK KAN OOK HELAAS NIET ALTIJD REAGEREN BIJ IEDEREEN.

    FIJNE DAG,

    MIRANDA

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heerlijk, zo´n kwarktaart, ik maak ze wel eens van de neutrale versie en dan met mandarijntjes (uit blik) erdoor, het sap voeg ik dan al toe, want je moet er ook wat water bij doen altijd en daarvan is dan een deel het sap uit het blikje. Ook een aanrader dus, hetzelfde effect als bij de citroentaart...
    Fijne dag,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hoi hoi

    ik zeg alleen hmmmmmm
    ach kan jou het schelen in januari gaan we toch met z'n alle weer beginnen om de kilo's er van af te krijgen

    BeantwoordenVerwijderen